Spletna stran www.petratavcar.si služi izključno digitalni predstavitvi strokovnega dela in ne zbira, obdeluje ali hrani nikakršnih podatkov za namen trženja.

Kateri osebni podatki se zbirajo in zakaj? 

Na spletni strani uporabnik lahko po lastni volji vpiše svoje osebne podatke (ime, priimek, telefonsko številko in elektronski naslov) v želji po spletnem naročilu na storitev, da se jih lahko kontaktira in potrdi želeni termin ali ponudi dodatne informacije o storitvah, cenah, lokaciji, delovnemu času ter podobno. Nobeni podatki se ne uporabljajo v kakršne koli tržne namene in se ne posredujejo tretjim osebam. Hranim jih izključno v kartonih, uporabljenih za obiske v prostorih izvajanja storitev.

Ob normalni uporabi spletne strani, se na obiskovalčev račualnik shranijo le piškotki, majhne datoteke, ki so nujno potrebne za normalno delovanje spletne strani. Na strani se vodi tudi osnovna spletna analitika (količina, regijska statistika obiskovalcev in podobno). Vse to le z namenom, da se spletno stran lahko izboljšuje in prilagaja za tiste, ki jo res želijo najti in za tiste, ki te informacije želijo.

Na spletni strani se (ali se še bodo) uporabljajo piškotki:

  • spletnega sistema WordPress, 
  • Google Analytics (merjenje števila obiskovalcev),
  • sistema za preprečevanje neželenih komentarjev Askimet,
  • Google Fonts (za pravilen prikaz na vašem računalniku),

Kako dolgo se hranijo ti piškotki?

Sistem jih hrani 1 mesec. Sami jih v svojem brskalniku lahko kadarkoli izbrišete. (Pomoč: https://www.digitaltrends.com/computing/how-to-delete-cookies/)