Politika Zasebnosti

Ta politika zasebnosti pojasnjuje, kako zbiramo, uporabljamo in varujemo vaše osebne podatke na naši spletni strani PetraTavcar.si. Zavezani smo k varovanju zasebnosti naših uporabnikov in obdelavi osebnih podatkov v skladu z veljavnimi zakoni o varstvu podatkov, vključno z Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR).

Zbiranje in uporaba osebnih podatkov

Osebne podatke zbiramo, ko uporabljate našo spletno stran, vključno z informacijami, ki jih vnesete v obrazec Contact Form 7. Te informacije uporabljamo za odgovor na vaše povpraševanje in za izboljšanje naše storitve. Vaših osebnih podatkov ne bomo delili s tretjimi stranmi brez vašega izrecnega soglasja, razen če to zahteva zakon.

Google Analytics

Za analizo obiskov in uporabe naše spletne strani uporabljamo Google Analytics. Ta storitev zbira podatke o vaši uporabi spletne strani, vendar ne vključuje osebnih podatkov. Podatki, zbrani s to storitvijo, so anonimizirani in se uporabljajo za statistične analize.

Vaše pravice

Imate pravico do dostopa, popravka, omejitve obdelave, prenosljivosti ali izbrisa vaših osebnih podatkov. Prav tako imate pravico ugovarjati obdelavi vaših osebnih podatkov. Za uveljavljanje teh pravic ali za več informacij o vaših pravicah nas kontaktirajte.

Spremembe politike zasebnosti

Pridržujemo si pravico do sprememb te politike zasebnosti. Vse spremembe bodo objavljene na tej spletni strani.

Kontakt

Če imate vprašanja o naši politiki zasebnosti, nas prosimo kontaktirajte tukaj.