Cenik storitev

Cena v €

MANUALNA TERAPIJA
Gre za kombinacijo različnih tehnik, katere izberem na podlagi vaših težav in pregleda. Vse tehnike so izvedene izključno z rokami, kar pomeni, da pri terapiji ne uporabljam nobenih naprav.
50
MANUALNI PAKET (10 % popust)
Paket zajema 3 manualne terapije, saj so za izboljšanje stanja v povprečju potrebni 3 obiski. V kolikor je težava obsežnejša in kronična, se za nadaljnje terapije odločamo naknadno. Terapije se izvajajo v razmaku 2 tednov.
135
MANUALNA (ROČNA) LIMFNA DRENAŽA
Ročna limfna drenaža primerna za dvig imunskega sistema, regeneracijo ali pomoč pri zdravljenju. Več kot dobrodošla, ko gre za stanje edema oz. otekline na določenem delu telesa (poškodba, zlom, zvin, operativni poseg, odstranitev bezgavk, …)
45
DIHALNA VADBA “ZADIHAJ Z MANO”
Več o samem programu si preberi v zahvihku Integralno dihanje, Zadihaj z mano.
200
PAKET: ZADIHAJ Z MANO IN ODPRAVI BOLEČINO (10 % popust)
Čudovit paket, ki ti ga močno priporočam, v kolikor se srečuješ s težavami oz. bolečinami v telesu. Poleg 3 obiskov manualne terapije, se boš naučil dihalne vadbe in tako tudi sam močno vplival na svoje zdravje in počutje. Znanje, ki ga boš pridobil bo postalo tvoje orodje za samopomoč v vseh življenjskih situacijah.
315

Plačilo je možno z gotovino, plačilnih in kreditnih kartic žal ne sprejemam. DDV ni obračunan v skladu s 1.odstavkom 94.člena ZDDV, saj nisem zavezanka za DDV. Cenik je veljaven od 01. 01. 2024 / Petra Tavčar s.p.

Darilni boni

Obdarite svoje najbližje z DARILNIM BONOM. Za storitev in vrednost darilnega bona se odločite sami. Darilni bon ima veljavo 6 mesecev od dneva nakupa.

Naročila na 040 224 440 ali info@petratavcar.si.