Tvoja pot do zdravja in boljšega počutja se lahko začne tukaj

Naj bo to tvoj prvi korak do ravnovesja in vitalnosti. Veselim se, da te bom lahko podprla na tvoji poti, zato pokliči ali pošlji sporočilo in skupaj bova poiskala pravo smer.

Hvala, ker mi zaupaš. Komaj čakam, da se spoznava.

V spodnja polja prosim vpiši svoje podatke in če želiš dodaš še kakšno dodatno sporočilo/pojasnilo. Če ti je ljubše, me lahko tudi pokličeš na 040 224 440. Sicer pa samo še počakaš, da se odzovem in obljubim, da bom pohitela. 🙂

  O MENI

  Magičnost in neverjetna moč samozdravljenja, ki jo ima naše telo, me vedno znova navdušuje.

  Zakladnica znanja, ki nikoli ne more biti dovolj polna in pristen človeški pristop, sta tisto kar vodi moje delo. Mnogi menijo, da se vse začne v naših mislih in v to verjamem tudi sama. Kljub temu pa je življenje polno izzivov, ki na nas pustijo različne sledi, te pa včasih vodijo do porušenega fizičnega in psihičnega ravnovesja.

  Predstavljaj si, kako prijetno bi bilo, če bi se lahko znebil bolečin v križu ali našel olajšanje za nadležni išias. Prav tako bi bilo olajšanje, če te ne bi motili mravljinci, ki te celo ponoči prebujajo. Kaj pa, če bi tvoja prebava delovala bolje, brez neprijetnih občutkov napihnjenosti, zaradi katere si včasih videti kot, da si noseča? Ali si predstavljaš, kako bi se počutila brez mesečnih krčev, bolečin v križu in spodnjem delu trebuha?

  In kakšno olajšanje bi bilo, če bi se napetosti v medenici in hrbtu vsaj malo sprostile. Tudi otečene noge, ki niso samo vizualno moteče, ampak povzročajo tudi neprijeten občutek, bi lahko postale preteklost. Nazadnje, pomisli, kako čudovito bi bilo imeti dovolj energije, da opraviš vse svoje obveznosti v službi in doma, brez občutka izčrpanosti.

  Z združenimi močmi lahko doseževa zelo veliko. Znanje, občutek za poslušanje telesa in spoštovanje do bolečine, bodo vodili moje delo. Tvoja želja po spremembi pa bo tvojemu telesu omogočila, da prejme impulze za začetek procesa samozdravljenja.

  Svojo pot sem začela leta 2013, ko sem v Ljubljani opravila tečaj klasične masaže in pridobila nacionalno poklicno kvalifikacijo za naziv maserja. Kmalu zatem sem se vpisala v študij Manualne terapije. Preden sem diplomirala, sem opravila še tečaje Nevromišičnega tapinga v Mariboru, Dry needlinga 1, Dry needlinga 2 in Anatomy Trains pod mentorstvom tujih predavateljev.

  Že med študijem me je mikala tujina, zato sem se po diplomi odločila za študij na Barral Institutu (s sedežem na Floridi). Do danes sem opravila VM1 in VM2 na Škotskem, VM3 v Pragi in LT1 na Danskem. Svoje delo rada povezujem z učenjem dihalne vadbe, saj je dihanje življenje. Sem tudi učiteljica integralnega dihanja, izobraževanje sem zaključila leta 2023 na Inštitutu za kulturo telesa in duha v Ljubljani, pod vodstvom dr. Milana Hoste.

  12 let izkušenj v socialnem delu mi je dalo odlično podlago za samostojno pot. Na podlagi vseh pridobljenih veščin ti obljubljam, da bom dala vse od sebe, da se boš pri meni počutil prijetno in varno.

  Kar učim tudi živim. Sem športnica in zagovornica aktivnega življenja.

  Da se boš lažje odločil za prvi obisk pri meni, ti zaupam še nekaj osebnih stvari o meni, kaj rada počnem in kdo sem, ko nisem v salonu.

  Moj moto je “brez miganja mi živeti ni.”

  Malo v šali in veliko zares. Obožujem šport in naravo – tek, kolesarjenje, rolanje, pohodništvo, vse to predstavlja moj fizični in psihični detoks. Sprehodi so del mojega vsakdana, ob vikendih pa si vzamem čas tudi za daljše pohode.

  Posebno mesto v mojem srcu zavzema ples ob drogu, ki je moja velika strast, pomemben del mojega življenja pa so tudi živali; doma imam tri kosmatince. Sem velika gurmanka in vegetarijanka. Tudi glasba igra pomembno vlogo v mojem življenju in obožujem koncerte.

  Izjemno ponosna sem na dolgoletni odnos s svojim partnerjem, v katerem najbolj cenim spoštovanje, podporo, iskrenost, ljubezen in prijateljstvo, ter tisti kanček igrivosti, ki naju drži skupaj.

  Po prvi izobrazbi sem diplomirana socialna delavka, a moje srce pripada raziskovanju človeškega telesa.