Sprejela vas bom Tavčar Petra,
diplomirana Manualna terapevtka.

Že od nekdaj me je spremljala želja po delu z ljudmi. Svoj prvi študij sem posvetila socialnemu delu in leta 2009 tudi diplomirala na Fakulteti za socialno delo v Ljubljani. Dragocene izkušnje, katere sem pridobila z leti, so več kot dobrodošle v praksi Manualne terapije in Terapevtskih masaž, s katerimi se ukvarjam zadnjih pet let.

Prvič sem se z masažo srečala leta 2013, ko sem na Higeji opravila tečaj Klasične masaže, ter pridobila Nacionalno poklicno kvalifikacijo za naziv maser/maserka. To je bil povod za vpis v študij Manualne terapije, v okviru Akademije za Manualno terapijo v Ljubljani.

Med študijem sem opravila tudi tečaj Nevromišičnega tapinga v Mariboru (NMT Inštitut, ustanovitelj David Blow), tečaj Dry Needling 1 in Dry Needling 2 (medicinska akupunktura, pod vodstvom angleške šole Osteon Manual Therapy Training) ter tečaj Anatomy Trains in Training, pod vodstvom Ari Pekke Lindberg.

S triletnim študijem sem si zgradila trdne temelje znanja, katere že nadgrajujem s podiplomskim študijem na Barral Institutu, pod okriljem Jean-Pierr Barrala, s sedežem na Floridi (ZDA).

Pridobljena znanja v okviru Barral Instituta:

  • januar 2018, Škotska, VM 1 (manipulacija notranjih organov)
  • junij 2018, Škotska, VM 2 (manipulacija notranjih organov)
  • september 2018, Danska, Listening 1 (poslušanje telesa)
  • april 2022, Praga, VM3 (manipulacija notranjih organov)

Želja po nenehnem izobraževanju me pelje proti cilju uspešnega lajšanja bolečine in povrnitve ravnovesja v telo posameznika. Veselim se vašega obiska in vam želim vse dobro.