Tvoja pot do zdravja in boljšega počutja se lahko začne.

Naj bo to tvoj prvi korak do ravnovesja in vitalnosti. Veselim se, da te bom lahko podprla na tvoji poti, zato pokliči ali pošlji sporočilo in skupaj bova poiskala pravo smer.

Hvala, ker mi zaupaš. Komaj čakam, da se spoznava.

V spodnja polja prosim vpiši svoje podatke in če želiš dodaš še kakšno dodatno sporočilo/pojasnilo. Če ti je ljubše, me lahko tudi pokličeš na 040 224 440. Sicer pa samo še počakaš, da se odzovem in obljubim, da bom pohitela. 🙂

  ZADIHAJ Z MANO

  V kolikor so ti simptomi spodaj poznani, je dihalna vadba Zadihaj z mano prava zate.

  • Trpiš za astmo ali alergijami?
  • Si želiš zmanjšati vnetja dihal ali drugih tkiv?
  • Te mučijo glavoboli, za katere ne poznaš vzroka?
  • Je tvoj nos konstantno zamašen, zaradi česar imaš občutek da dihaš na pol?
  • Smrčiš, kar ob živce spravlja tvojo boljšo polovico, ti pa se zbujaš utrujen in brez energije?
  • Si eden tistih srečnežev, ki ga mučijo kronične bolečine in si se z njimi navadil živeti?
  • Poznaš občutke tesnobe, strahu in panike?
  • Si se že ali se srečuješ s paničnimi napadi?

  Sama vadba poteka individualno, seveda skupaj z mojo strokovno pomočjo. Individualno pa zato, ker je tako trening veliko bolj učinkovit, tehnike prilagajava tvojemu počutju, stanju tvojega telesa, življenju in okoliščinam, v katerih se trenutno nahajaš. 

  Najin prvi cilj je, da svoj dih skozi trening ozavestiš. Kaj to pomeni?

  To pomeni, da boš končno postal pozoren na to, kako dihaš, katere mišice uporabljaš pri dihanju, kakšno je tvoje počutje zjutraj in tekom dneva, kako spiš, dihaš prekomerno, itd.

  Kakšne učinke lahko pričakuješ, v kolikor boš pridno vadil?

  V prvi vrsti gre pri dihalni vadbi za trening zdravilnega diha, ki v osnovi pomirja vnetja v telesu. Poleg tega krepi tvoje telo, ter ti pomaga pri soočanju s stresom. Pravilno dihanje te bo umirilo in sprostilo.

  Prineslo ti bo večjo oksigenacijo telesa, to pomeni, da bodo tvoje celice polne kisika, tvoje počutje, kondicija, ter splošna pripravljenost na izzive, ter zdravje pa boljše.  Simpatični in parasimpatični živčni sistem se bosta uravnala, kar bo zmanjšalo občutke tesnobe, strahu in panike.

  Možganska tekočina bo lepše tekla in pozitivno vplivala na delovanje vseh sistemov znotraj telesa. Lahko boš uravnal svoj ženski in moški pol znotraj sebe, ali okrepil enega izmed njiju. Seveda odvisno, kaj je tisto kar potrebuješ.

  Dihanje ti bo prineslo boljše razumevanje tvojih čustvenih stanj in lažje boš razreševal pretekle travme.

  Dihala bodo bolj odprta, žile bolj prehodne, imunski sistem bo močan in psihično boš stabilnejši.

  Ker pa naše telo ni le fizično, boš s pravilnim dihom in izbrano tehniko lahko raziskoval tudi svojo notranjost, krepil čuječnost in posledično duhovno zorel. 

  Kaj bi si človek še želel, če se malo pošalim.

  Tekom dihalne vadbe Zadihaj z mano se bova dotaknila tudi somatskih vaj, preko katerih boš lahko uglasil telo in duha. Somatske tehnike čudovito pripomorejo k boljšemu počutju in dvigu športne učinkovitosti.

  Pa da ne pozabim, spoznal boš tudi,  kako si lahko sam izmeriš vsebnost kisika v celicah in kako prehrana vpliva na tvoje dihanje. 

  Dihalna vadba Zadihaj z mano traja 5 tednov.

  Srečava se 5x. Vsako srečanje traja cca. 1 uro. Po potrebi tudi več, tako da priporočam, da si tisti dan vzameš dovolj časa. Predelala bova vse, od teorije, na kateri vadba temelji in ti bo omogočala razumevanje same vadbe in ti dala dodatno motivacijo za sam trening, do tehnik, katere boš potem pridno vadil doma.

  Kot sem že omenila, človek ni le fizično bitje, kar pomeni, da lahko med samo vadbo pričakuješ različne reakcije. Le-te so odvisne od vsakega posameznika. Lahko pride do povečanega izločanja sluzi iz nosne votline, nihanja razpoloženja, bolečin … karkoli se dogaja, je potrebno imeti zavedanje, da se telo čisti. Potrebno mu je dati čas, da se uravnovesi. 

  Torej, čez 5-tedenski dihalni program boš v tvoje telo dokazano prinesel več kisika celicam. Ko pišem o dokazanem, ti kot zanimivost povem, da je znanost dokazala, da:

  • je dihanje povezano z živčnim sistemom, ter tako močno vpliva na čustvena stanja,
  • je vsebnost kisika v celicah povezana s pravilnim dihanjem,
  • sta dihanje in kvaliteta spanca tesno povezana,
  • rakave celice težko prenašajo visoko vsebnost kisika,
  • obstaja visoka povezanost med povišanim krvnim tlakom in nepravilnim dihanjem,
  • obstaja direktna povezava med hitro zadihanostjo med naporom in srčnimi obolenji.

  Ker sem prepričana, da te ta trenutek zanima samo še cena in kdaj lahko začneš, hitro skoči na zavihek cenik in kontakt, ter si rezerviraj svoj termin. 

  Dihalna vadba v okviru programa Zadihaj z mano, ti bo dala čudovito in močno orodje za samopomoč v različnih življenjskih situacijah. 

  Močno se veselim 5-tedenskega dihalnega potovanja s tabo.  

  Petra